Heb je een speciale band met Crescendo, of draag je de vereniging een warm hart toe? Steun ons dan en draag bij aan het voortbestaan van de vereniging!

Vriend van Crescendo

Al vele jaren wordt Crescendo gesteund door een trouwe groep Vrienden. Voor minimaal € 25,– per jaar kun je al ‘Vriend van Crescendo’ worden.
Vrienden € 25,–, Goede Vrienden € 50,– of Beste Vrienden € 100,–.

Je wordt dan regelmatig op de hoogte gehouden van onze activiteiten zodat je niets van onze vereniging hoeft te missen. Een maal per jaar organiseert Crescendo een muzikaal hoogstaande en verrassende feestavond exclusief voor Vrienden van Crescendo.

De bijdrage van onze Vrienden is onmisbaar voor onze vereniging!

Meld je nu aan als ‘Vriend van Crescendo’, of neem voor meer informatie contact met ons op via het contactformulier op de Contactpagina.

Eenmalige gift

Wil je liever een eenmalige gift doen zonder verdere jaarlijkse verplichtingen? Dat is natuurlijk ook mogelijk. Een eenmalige gift kun je rechtstreeks overmaken aan de vereniging op IBAN NL29RABO0357200772 ten name van Chr. Harmonievereniging Crescendo. Wil je een bevestiging van deze gift, stuur ons dan een verzoek via het contactformulier op de Contactpagina. Kies voor algemeen en geef als onderwerp “verzoek bevestiging eenmalige gift” op.
U kunt voor een eenmalige gift ook kijken in onze shop en daar snel en eenvoudig eenmalig een bedrag doneren.

Je bijdrage is hard nodig om het voortbestaan van de vereniging te waarborgen.
Met elke gift help je Crescendo. Wij willen je hiervoor hartelijk danken!

Sponsorkliks

Ook kun je Crescendo steunen als je online bestelt. Klik daarvoor eerst op de link hierna en selecteer daarna de webwinkel waar je jouw bestelling wilt gaan doen.
Dit kost u niets extra en het levert Christelijke Harmonievereniging Crescendo extra geld op.

www.sponsorkliks.com 

Er is ook een app die je kunt downloaden.
Let op er zijn meer verenigingen met de naam Crescendo die meedoen. Wij staan ingeschreven onder de naam Christelijke Harmonievereniging Crescendo Sassenheim. Doen hè!