Heb je een speciale band met Crescendo, of draag je de vereniging een warm hart toe? Steun ons dan en draag bij aan het voortbestaan van de vereniging!

Club van 50

De Club van 50 is bedoeld om de vereniging in meerdere opzichten te ondersteunen. Niet alleen door in financieel opzicht een steentje bij te dragen, maar ook door een mooie verbinding te leggen tussen de vereniging en onze trouwe luisteraars en fans. We hopen op een betrokken en gezellige Club van 50. Je bent van harte welkom om je bij ons aan te sluiten.

Aanmelden

Vriend van Crescendo

Al vele jaren wordt Crescendo gesteund door een trouwe groep Vrienden. Voor minimaal €10,- per jaar kan je ook ‘Vriend van Crescendo’ worden. Je wordt dan regelmatig op de hoogte gehouden van onze activiteiten zodat je niets van onze vereniging hoeft te missen. Je bepaalt zelf voor welk bedrag je ons als Vriend wilt steunen. De bijdrage van onze Vrienden is onmisbaar voor onze vereniging!

Word Vriend van Crescendo

Meld je nu aan als ‘Vriend van Crescendo’, of neem voor meer informatie contact met ons op via het contactformulier op de Contact pagina.

Eenmalige gift

Wil je liever een eenmalige gift doen zonder verdere jaarlijkse verplichtingen? Dat is natuurlijk ook mogelijk. Een eenmalige gift kun je rechtstreeks overmaken aan de vereniging op IBAN NL29RABO0357200772 ten name van Chr. Harmonievereniging Crescendo. Wil je een bevestiging van deze gift, stuur ons dan een verzoek via het contactformulier op de Contactpagina. Kies voor algemeen en geef als onderwerp “verzoek bevestiging eenmalige gift” op. Je bijdrage is hard nodig om het voortbestaan van de vereniging te waarborgen.