Vanaf nu is het voor iedereen die Crescendo een warm hart toedraagt mogelijk om ons GRATIS en op een heel eenvoudige manier te sponsoren. Jullie doen toch ook mee?

Ga de volgende keer dat je iets online wilt kopen eerst naar  https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=9901, of klik op de Sponsorkliks banner onder aan de hoofdpagina van de website. Door op deze link te klikken verschijnt een overzicht van tientallen webwinkels, waaronder Bol.com, Coolblue en Zalando, maar ook bijvoorbeeld Booking.com of Expedia. Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert Crescendo een commissie op terwijl jij zelf dezelfde prijs betaalt, het kost dus niets extra.

Doe hetzelfde als je een pizza wilt laten bezorgen bij Thuisbezorgd.nl. Via Sponsorkliks kan je terecht bij 7.000 restaurants waarbij elke bestelling geld oplevert. Zo is sponsoren niet alleen heel gemakkelijk maar nog lekker ook!