Sponsoring

Welkom op de pagina over sponsoring en advertenties van Chr. Harmonievereniging Crescendo Sassenheim.
Crescendo biedt bedrijven en instellingen de mogelijkheid te sponsoren op verschillende manieren. Hiermee kan uw bedrijf extra publiciteit genereren of wellicht andere doelstellingen realiseren. Eén van de mogelijkheden om de vereniging te sponsoren is het plaatsen van advertenties.

U kunt bij ons op drie plaatsen adverteren:

  1. in het clubblad
  2. in het programmaboekje dat gemaakt wordt voor de concerten
  3. op deze website.

Het programmaboekje wordt gemaakt voor de concerten die Crescendo tenminste vier maal per jaar geeft. Het wordt verspreid onder alle aanwezigen van de concerten van Crescendo. Dit komt neer op ca. 350 mensen.

Op deze website kunt u ook adverteren. Hier kunt u een logo plaatsen, met een link naar uw eigen website. Daarmee kunnen de mensen direct naar uw site gaan, om meer informatie te verkrijgen. Uw logo verschijnt regelmatig op elke pagina van de site.

Uiteraard kunnen wij u ook een oplossing op maat aanbieden. Heeft u een groot spandoek? Wilt u in natura sponsoren? Een kraampje met uw producten tijdens een festival? Veel is mogelijk. Wij denken graag met u mee!

Dit gehele aanbod is terug te vinden in één advertentiepakket. Hier zijn de verschillende vormen van adverteren samengevoegd in één overzicht, met verschillende mogelijkheden. Lees dit op uw gemak door, om uiteindelijk tot een weloverwogen besluit te komen.

Mocht u interesse hebben of meer informatie willen, kunt u terecht bij Bart van der Vlugt.
Dit kan via telefoon: 06-41946706 of via

Vriend worden van Crescendo of eenmalige gift

Het is ook mogelijk om Crescendo te steunen door vriend te worden van Crescendo of eenmalig een gift over te maken. Voor minimaal € 10,00 per jaar steun je ons als vriend van Crescendo. Je kunt dan blijven genieten van onze orkesten en je wordt regelmatig op de hoogte gehouden van onze activiteiten. Daarnaast ontvang je ons clubblad Rivista en zolang de voorraad strekt ook het jubileumboek van Crescendo.