Nieuwsarchief

Sfeervol Kerstconcert

14 december 2014
Het traditionele Kerstconcert was anders dan anders. Niet alleen speelden de twee jongste jeugdorkesten van de vereniging, ook een Kopergroep, kinderkoor en blokfluitgroep deden mee. In de sfeervol aangeklede Julianakerk klonken veel kerstliederen die het publiek gedeeltelijk mee mocht zingen.
Lees verder

Feestelijk Jubileumconcert Crescendo

17 november 2014
Het is feest bij Crescendo. De vereniging bestaat dit jaar 110 jaar en haar oudste jeugdorkest, het Leerlingenorkest, viert dit jaar haar 25e verjaardag. Het hele jaar staat in het teken van dit jubileum. Op vrijdag 14 november verzorgden het Leerlingen- en A-orkest het Jubileumconcert ter eren van deze 2 mijlpalen.
Lees verder

Crescendo swingt voor dromen tijdens muziekmarathon

12 oktober 2014
Het is gelukt. Na de bijzondere opening door wenskind Timo op vrijdagavond 10 oktober hebben de leden van Crescendo ruim 25 uur achter elkaar geswingd en gezongen. Dit deden zij om geld op te halen voor Make-A-Wish Nederland en om te vieren dat het eigen Leerlingenorkest 25 jaar bestaat. Het toeval wilde dat ook Make-A-Wish dit jaar haar 25ste verjaardag viert.
Lees verder

Allen geslaagd bij muziekexamens

6 juli 2014
Op zaterdag 5 juli vonden de muziekexamens bij Christelijke Harmonievereniging Crescendo te Sassenheim plaats in het Jeugdhuis bij de Julianakerk. Elk jaar worden deze examens georganiseerd onder toezicht van het Nederlands Instituut voor de Blaasmuziek, om het niveau van de leerlingen te beoordelen.
Lees verder

Dagprijs voor Crescendo bij Eurofestival

13 mei 2014
Om de zoveel tijd bezoekt het Leerlingenorkest van Chr. Harmonievereniging Crescendo Sassenheim een festival. Deze keer ging het orkest, dat tevens haar 25e verjaardag viert, terug naar het "Eurofestival for Youth Orchestras" in Maasbracht.
Lees verder

Oranjeconcert 2014

28 april 2014
Vrijdagavond 25 april jl vond het jaarlijkse Oranjeconcert van Christelijke Harmonievereniging Crescendo Sassenheim plaats. In de prachtig versierde Julianakerk speelden de vier orkesten van de vereniging een gevarieerd programma.
Lees verder

Ga naar pagina: 1 2 3 4 5 6