Nieuwsarchief

Film- en musicalmuziek in Floralis

16 maart 2016
Les Miserables, Schindlers List en Pirates of the Caribbean. Drie werken die gespeeld werden door Crescendo tijdens het Voorjaarsconcert in Floralis, Huis van Cultuur in Lisse. Crescendo is ruim 110 jaar geleden opgericht en de jaarlijkse concerten hebben vrijwel altijd plaats gevonden in de Julianakerk in Sassenheim. Voor dit concert besloot de vereniging naar buurtdorp Lisse te gaan.
Lees verder

Sfeervol Kerstconcert

26 december 2015
Op de middag van zaterdag 19 december was het jaarlijkse Kersconcert. Naast de twee jongste jeugdorkesten, het Starters- en het Aspirantenorkest, speelden ook de Blokfluit- en Saxofoongroep. In de sfeervol versierde Julianakerk in Sassenheim klonk veel kerstmuziek.
Lees verder

‘Crescendo meets Friends’ geslaagd Najaarsconcert

20 november 2015
Crescendo Sassenheim, Crescendo Noordwijk en Saxofoonkwartet Met Maten sloegen de handen in een. Op 14 november speelden zij samen in de Julianakerk tijdens ‘Crescendo meets Friends’.
Lees verder

Crescendo meets friends: Najaarsconcert belooft muzikaal spektakel

9 november 2015
Crescendo slaat dit jaar de handen ineen met Harmoniekapel Crescendo Noordwijk en Saxofoonkwartet "Met Maten" voor haar jaarlijks terugkerende Najaarsconcert. Jong en oud is van harte uitgenodigd voor het concert aanstaande zaterdag 14 november vanaf 20:00 uur in de Julianakerk in Sassenheim.
Lees verder

Oranjeconcert & Aubade

27 april 2015
Vrijdagavond 24 april jl vond het jaarlijkse Oranjeconcert plaats. In de prachtig versierde Julianakerk speelden de drie jeugdorkesten een gevarieerd programma. De Blokfluitgroep en het Instuiforkest deden ook mee. Het was een geslaagd concert waar het enthousiasme vanaf sprong.
Lees verder

Nieuwjaarsconcert vol verrassingen

20 januari 2015
Crescendo Sassenheim is een harmonievereniging met vele optredens per jaar. Een aantal optredens komt elk jaar terug, een aantal ook niet. Eén van deze jaarlijkse optredens is het Nieuwjaarsconcert. Op 16 januari verzorgden het Leerlingen- en A-orkest deze feestelijke avond.
Lees verder

Ga naar pagina: 1 2 3 4 5 6