Nieuwsarchief

Crescendo organiseert Blokfluitfeest

24 april 2017
Op vrijdagmiddag 7 april deden alle leerlingen van de groepen 4 van de vijf basisscholen van Sassenheim (de Rank, de Startbaan, het Bolwerk, de Springplank en de Overplaats) mee aan een blokfluitconcert. Voor de gelegenheid hadden zij allemaal drie muzieklessen gekregen. In deze lessen leerden zij een aantal noten op de blokfluit. Ook leerden zij een blokfluitlied dat speciaal voor deze gelegenheid geschreven is. Tijdens het Blokfluitfeest hebben zij laten horen wat ze geleerd hebben.
Lees verder

31 maart: Voorjaarsconcert

17 maart 2017
Dit concert is geweest
Wie de laatste weken buiten geweest is zal gemerkt hebben dat de temperaturen langzaam omhoog aan het kruipen zijn. Het weer laat weten dat het voorjaar in aantocht is. Naast dat het buiten steeds aangenamer wordt, betekend dit ook dat het voorjaarsconcert van Crescendo steeds dichterbij komt.
Lees verder

7 april: Blokfluitfeest

17 maart 2017
Dit optreden is inmiddels geweest - Foto's
Op 7 april organiseert Crescendo een blokfluitfeest samen met de bassisscholen de Rank, de Startbaan, de Overplaats, de Springplank en het Bolwerk. Gedurende drie weken krijgen de groepen 4 van deze scholen namens Crescendo les van gediplomeerde docenten en leren zij zo de beginselen van het blokfluit spelen.
Lees verder

Kerstconcert door jeugd Crescendo

18 december 2016
Op de middag van zaterdag 17 december was het jaarlijkse Kerstconcert. Naast de drie jeugdorkesten, het Aspiranten-, Starters- en Leerlingenorkest, speelde ook de Blokfluitgroep. Daarnaast liet kinderkoor de Schalmei van zich horen. In de sfeervol versierde Julianakerk in Sassenheim klonk ook dit jaar weer veel kerstmuziek.
Lees verder

Concert A-orkest Crescendo i.s.m. Symfonisch Blaasorkest Heemstede

7 november 2016
Zaterdag 12 november 2016, zaal open om 19.30, aanvang concert 20.00 uur.
Locatie: Pinksterkerk, Camplaan 18 te Heemstede
Toegang: € 10,00, inc. 1 drankje.
Kaarten te bestellen via de Voorzitter.

Maak Crescendo zichtbaar!

11 oktober 2016
Vanaf 4 oktober tot 17 oktober is het Rabobank Clubkas Campagne! Steun Crescendo door een stem uit te brengen op ons project: "Maak Crescendo Sassenheim zichtbaar!"
Lees verder

Ga naar pagina: 1 2 3 4 5 6