Nieuwsarchief

Soli Deo Gloria Zaandam wint jeugdorkestenfestival SAStiVAL 2017

6 november 2017
Op zaterdag 4 november organiseerde Harmonievereniging Crescendo Sassenheim de 13e editie van het SAStiVAL in Noordwijkerhout. Dit jaar kwamen maar liefst 11 jeugdorkesten uit Noord- en Zuid-Holland bijeen op dit jaarlijks terugkerende muzikale festijn.
Lees verder

Vrijdag 5 mei: vrijheidsconcert

2 mei 2017
Op 5 mei, van 19:00 tot 22:00, organiseert de Oranjevereniging in samenwerking met de Bollenband, Up2Stage, Ruby van Urk en Crescendo een concert.
Lees verder

Crescendo organiseert Blokfluitfeest

24 april 2017
Op vrijdagmiddag 7 april deden alle leerlingen van de groepen 4 van de vijf basisscholen van Sassenheim (de Rank, de Startbaan, het Bolwerk, de Springplank en de Overplaats) mee aan een blokfluitconcert. Voor de gelegenheid hadden zij allemaal drie muzieklessen gekregen. In deze lessen leerden zij een aantal noten op de blokfluit. Ook leerden zij een blokfluitlied dat speciaal voor deze gelegenheid geschreven is. Tijdens het Blokfluitfeest hebben zij laten horen wat ze geleerd hebben.
Lees verder

31 maart: Voorjaarsconcert

17 maart 2017
Dit concert is geweest
Wie de laatste weken buiten geweest is zal gemerkt hebben dat de temperaturen langzaam omhoog aan het kruipen zijn. Het weer laat weten dat het voorjaar in aantocht is. Naast dat het buiten steeds aangenamer wordt, betekend dit ook dat het voorjaarsconcert van Crescendo steeds dichterbij komt.
Lees verder

7 april: Blokfluitfeest

17 maart 2017
Dit optreden is inmiddels geweest - Foto's
Op 7 april organiseert Crescendo een blokfluitfeest samen met de bassisscholen de Rank, de Startbaan, de Overplaats, de Springplank en het Bolwerk. Gedurende drie weken krijgen de groepen 4 van deze scholen namens Crescendo les van gediplomeerde docenten en leren zij zo de beginselen van het blokfluit spelen.
Lees verder

Kerstconcert door jeugd Crescendo

18 december 2016
Op de middag van zaterdag 17 december was het jaarlijkse Kerstconcert. Naast de drie jeugdorkesten, het Aspiranten-, Starters- en Leerlingenorkest, speelde ook de Blokfluitgroep. Daarnaast liet kinderkoor de Schalmei van zich horen. In de sfeervol versierde Julianakerk in Sassenheim klonk ook dit jaar weer veel kerstmuziek.
Lees verder

Ga naar pagina: 1 2 3 4 5 6