Nieuwsarchief

Harmonievereniging Crescendo presenteert magisch Winterconcert

13 januari 2019
Het nieuwe jaar is net van start en de drie orkesten van Harmonievereniging Crescendo Sassenheim staan alweer te trappelen om zaterdag 19 januari een magisch avondvullend Winterconcert voor u ten gehore te brengen.
Lees verder

Duo concert St. Matthias Warmond en Crescendo Sassenheim

26 juni 2018
Op zaterdag 7 juli aanstaande slaan harmonieverenigingen Crescendo Sassenheim en St. Matthias Warmond de muzikale handen ineen voor een spetterend Duo Concert.
Lees verder

Heldenconcert Crescendo

23 april 2018
Crescendo gaf op vrijdagavond 6 april een kinderconcert. Het thema was 'Helden' en veel kinderen kwamen verkleed als hun eigen held. Het concert vond plaats in 't Onderdak in Sassenheim en het Opleidingsorkest en Tweede Harmonieorkest vulden de avond.
Lees verder

Flitsend dubbelconcert Crescendo & KLM Orkest

12 maart 2018
Op zaterdagavond 10 maart hield het Groot Harmonieorkest van Crescendo Sassenheim een dubbelconcert met het KLM Orkest. In Theater Het Trefpunt in Warmond klonk een gevarieerd en swingend programma.
Lees verder

De stille kracht van Crescendo - Janneke Duijm neemt afscheid

30 januari 2018
Na 64 muzikale jaren heeft Janneke Duijm afscheid genomen van Crescendo. Jeugdcoördinator, bestuurslid, fervent klarinettiste én rots in de branding; een kleine opsomming van de vele rollen die Janneke in de loop der jaren met verve heeft vervuld. De leden van Crescendo zijn Janneke bijzonder dankbaar voor al haar inspanningen en tomeloze inzet voor de vereniging.
Lees verder

Crescendo Sassenheim op festival Zaandam

15 november 2017
Op zaterdag 11 november jl. reisde het Groot Harmonieorkest (voorheen het A-Orkest) af naar Zaandam om deel te nemen aan een muziekfestival. Dit festival werd georganiseerd door de Muziekorganisatie Noord-Holland en Utrecht (MNHU).
Lees verder

Ga naar pagina: 1 2 3 4 5 6