De stille kracht van Crescendo - Janneke Duijm neemt afscheid

Na 64 muzikale jaren heeft Janneke Duijm afscheid genomen van Crescendo. Jeugdcoördinator, bestuurslid, fervent klarinettiste én rots in de branding; een kleine opsomming van de vele rollen die Janneke in de loop der jaren met verve heeft vervuld. De leden van Crescendo zijn Janneke bijzonder dankbaar voor al haar inspanningen en tomeloze inzet voor de vereniging.

Zaterdagmiddag 27 januari jl. nam Janneke voor de laatste maal afscheid van Crescendo. Van ieder orkestlid van haar ‘muzikale kind’, het Tweede Harmonieorkest dat zij samen met toenmalig dirigent Erik Waerts in 1988 heeft opgezet, ontving Janneke een bloem met een persoonlijke boodschap. Uiteraard werd er muzikaal afgesloten met haar favoriete muziekstuk genaamd ‘Sassems Tune’ gecomponeerd door Erik Waerts.

“Ik heb hier een top tijd gehad, het was gewoon geweldig!”, aldus Janneke. Namens alle leden van Crescendo en vrienden en familie willen we Janneke ongelofelijk bedanken voor haar positiviteit, ondersteuning en enorme enthousiasme!

Janneke, dank je wel! We gaan je missen!!