Acties

Crescendo heeft het hele jaar door allerlei acties om de kas aan te vullen.

Vomar

De VOMAR vestiging in ons dorp biedt de mogelijkheid om een klantenkaart aan te vragen, die de fantasievolle naam KIK-kaart (Klant Is Koning) draagt.
Daarmee kunt u, naast punten sparen en kortingen krijgen, ook de kas spekken van een vereniging naar keuze. Wij hopen natuurlijk dat u de kas van Crescendo wilt helpen spekken.

Als u mee doet wordt van de aanschafwaarde van alle boodschappen die u bij de Vomar doet elk kwartaal een half procent op de rekening van Crescendo bijgeschreven. Nu hoor ik u denken: Sinterklaas bestaat niet, en dat is ook zo. Vomar doet op deze manier aan klantenbinding en kan aan de hand van uw kaart nauwkeurig bijhouden wat u wel en niet bij ze koopt.

Hoe werkt het:
U kunt bij de Vomar servicebalie een klantenkaart aanvragen. Deze krijgt u direct mee als u het aanvraagformuliertje heeft ingevuld. Het nummer dat op die kaart staat geeft u door aan de penningmeester.

Als u al een klantenkaart heeft hoeft u alleen uw kaartnummer door te geven aan de penningmeester.

Geef uw kaartnummer (13 cijfers) via ons contactformulier aan ons door. De penningmeester geeft de nummers door aan de Vomar organisatie. Daarna gaat elke keer als u bij de kassa afrekent een half procent van uw besteding naar Crescendo.

We vragen nadrukkelijk niet of u voortaan uw boodschappen bij de Vomar wilt doen. Dat is en blijft uw eigen vrije keuze. Maar als u er toevallig toch iets koopt zou het leuk zijn als Crescendo er financieel mee geholpen wordt. Het bestuur hoopt dat veel mensen hier aan mee willen doen. Het kost alleen de moeite om een klantenkaart aan te vragen en/of uw KIK-kaartnummer aan de penningmeester door te geven.